PUROPURO

PuroPuro on pieni yritys, joka mahdollistaa intohimojen ja haaveiden mukaisen elämän sekä elämysten ja kokemusten jakamisen ilon.

Helsinkiläissyntyisenä Euroopan maita pitkiä aikoja kolunneena seikkailijana, löysin itseni huomattavasti tyytyväisempänä pohjoisen kahdeksan vuodenajan ympäröimästä luonnosta ulkoilemassa, keräämässä luonnontuotteita ja tutkimassa maastoja eri ulkoiluharrastusten parissa. Puhdas ja hiljainen luonto, tähtitaivas ja revontulet, pöllyävä lumi ja sen tuomat mahdollisuudet sekä sesonkien tiuha vaihtelu saivat pysähtymään. Muutin Tunturi-Lappiin vuonna 2008 ja olen sen jälkeen tehnyt talvikaudet oppaan töitä ja kouluttautunut mm erä- ja luonto-oppaaksi, luonnontuotejalostajaksi, keruutuoteneuvojaksi, kerääjäkouluttajaksi, kansallispuisto-oppaaksi sekä hiihdonopettajaksi. Asumme Muonion Torassiepissä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa kumppanini, kahden lapsemme sekä kahden porokoiran kanssa. Takamaastot lumikenkäilyyn ja melontavesistöt avautuvat kotipihalta, ja siirtymä autolla tunturin juurelle pöllyävän lumen käännöksiä hakemaan kestää autolla vain vartin. Norjan suurtunturit ovat myös lähellä, ja ne ovat kutsuneet ala- ja ylämäkiä rakastavan hiihtäjän luokseen joka vuosi.

Tavoitteeni on jakaa ikimuistoisia ja mieleenpainuvia kokemuksia sekä kohdata ihmisiä aidosti ja vilpittömästi opastaen lajien ja harrastusten pariin kahdeksan vuodenajan tarjoamalla valtavalla leikkikentällä.

PuroPuron kautta saa myös ompelupalveluita. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2008 kierrätysmateriaaleista valmistettujen uniikkien kääntöhattujen valmistajana. Ompelutyöt ovat täydellinen vastapaino ulkoiluun ja erityisen mukavaa puuhaa silloin kun pakkanen paukkuu tai lumi tuiskuaa. Luonnonantimiin pahasti hurahtaneena jalostan myös sesongin mukaan pienimuotoisesti tuotteita villiyrteistä, marjoista ja sienistä.

PuroPuro nimenä yhdistää espanjan ja suomen kielen, PuhdasPuro. Se kuvastaa puhtautta, pientä, aitoa, virtaavaa.

Tervetuloa soljumaan PuroPuron kyytiin!

-Kaisa Salo-

 

Ota yhteyttä

Suunnittelemme loman tai retken juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää tai varaa retki!