Varausehdot

Kaikkiin aktiviteeteihimme kuuluu henkilökohtainen opastus sekä ohjelmaan vaadittavat välineet. Joillakin retkillä tarjoamme evästä tai lounaan, näistä on mainittu erikseen ohjelman kuvauksessa.
Talvella ohjelmaan tultaessa tulee varustautua säänmukaisesti: lämpimät talvivaatteet, talvisaappaat, hattu ja hanskat. Voimme tarvittaessa vuokrata varusteita. Kuljetus ohjelman aloituspaikalle Muonion alueella on mahdollinen lisämaksusta. Lisävarusteet ja kuljetus tulee varata jo varausta tehdessä.
Henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottaminen on aina erittäin suositeltavaa. PuroPuro ei ole vastuussa tapaturmaisista vahingoista tai vammoista, vaan ne tulee korvata asiakkaan matkavakuutuksesta.

Peruutusehdot

Täysi maksu veloitetaan varauksen yhteydessä. Jos peruutus tapahtuu 30 päivää tai sen jälkeen ennen varauksen alkamista, veloitamme 50% kokonaissummasta. Mikäli peruutus tapahtuu 14 päivää tai myöhemmin ennen varauksen alkamista, veloitamme täyden summan.

Emme hyvitä maksua jos osallistuja sairastuu kesken ohjelman. Pidätämme oikeuden muuttaa aktiviteettien toteutuspaikkaa sääolosuhteiden tai turvallisusssyiden takia. Sääolosuhteet saattaa muuttua Lapissa reilusti, eikä luonnonilmiöiden, kuten revontulien, näkeminen ole taattua.