8 VUODENAJAN MAHDOLLISUUDET

Ensilumi saapuu yleensä lokakuussa, ja viimeistään marraskuussa lumi on tullut pysyäkseen. Se tuo mahtavia mahdollisuuksia ja lumessa temmeltäminen on ällistyttävän mukavaa. Luminen aika kestää noin puoli vuotta, eikä lumi yleensä sula ennen toukokuuta. Lumeton kausi alkaa siitä, kun lumi sulaa, järvet vapautuvat jääkerroksista ja niityt alkavat vihertää. Tämä on aikaa, jolloin lumikengät ja sukset vaihtuvat kanoottiin ja pyörään ja talvisaappaat vaelluskenkiin. Voimakkaan keskiyön auringon ansiosta lumisen ja lumettoman ajan vaihtuminen tapahtuu joskus aivan huomaamatta. Luonto kasvaa niin vauhdikkaasti, että päivien välinen ero kasvustossa on silmin havaittavissa. Maaginen ja pysäyttävä keskiyön auringon valo luo myös mielettömiä, hyvin ravintorikkaita villiyrttejä ja marjoja kerättäväksi talvivarastoon.

PuroPuron kautta pääset seikkailemaan ympäri vuoden; kesällä vaikka meloen tai villiyrtteihin tutustuen ja talvisin esimerkiksi lumikenkäillen. Kurkkaa suosituksemme retkille Lumettomaan aikaan ja Lumiseen aikaan tai kysy rohkeasti juuri sinulle räätälöidystä vaihtoehdosta tai lomapaketista. Teemme yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa, joten pystymme räätälöimään hyvin monipuolisen loman, johon voi lisätä myös esimerkiksi husky- ja poro-ohjelmia tai vuokravälineitä ja autamme myös majoituksen löytämisessä. Meidän kanssamme vietät itsesi näköisen loman!

Kaikki retkemme ovat pienille, enintään viiden hengen ryhmille. Suuremmille seurueille järjestämme ohjelman aina yksityisesti.

0ta yhteyttä ja kysy lisää!

LUMETON AIKA

Kesäkuusta syyskuuhun

Keskiyön aurinko, häkellyttävä rauha, mieletön luonto ja puhdas ilma.

TUTUSTU JA VARAA RETKI

LUMINEN AIKA

Marraskuusta huhtikuuhun

Mystinen ja hiljainen hanki kutsuu lumikenkäilemään, hiihtämään ja pysähtymään.

TUTUSTU JA VARAA RETKI

Ota yhteyttä

Suunnittelemme loman tai retken juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää tai varaa retki!

TÄYTÄ LOMAKE